Carote fermentate

Carote fermentate

3.0 6 ocen
Przygotowanie 30 godz.
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 600 g di carote pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore)
    600 g di carote, di vario colore, pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore)
  • 4 cucchiaini di sale marino
  • 4 cucchiaini di erbe aromatiche fresche miste a piacere (es. timo, rosmarino) (vedere consigli)
  • 250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Sód 2.1 mg
Białko 10 g
Kalorie 1439 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 25 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...