Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
600
g di carote, pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore)
lub 600 g di carote, di vario colore, pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore) - 4 cucchiaini di sale marino
- 4 cucchiaini di erbe aromatiche fresche miste a piacere (es. timo, rosmarino) (vedere consigli)
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 2.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carote sottovuoto al miele
1 Std. 20 Min
Achcharu (verdure sottaceto)
40 Min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Melanzane al miso sottovuoto
2 Std. 45 Min
Pancetta di maiale a Cottura Lenta con noodles e salsa al miso
4h 40min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 Std.
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min