Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 limone
- 1 arancia
- 1600 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato in 2 tranci
- 2 rametti di timo fresco, interi
- 100 g di radicchio rosso di Verona
- 60 g di yogurt bianco, non zuccherato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- pistacchi tritati, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 45.1 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1j 10 menit
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1j 10 menit
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Calamari Sottovuoto
50min
Asparagi sottovuoto
50min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45 min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Insalata di baccalà sottovuoto
1h