Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano

Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano

3.0 2 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
30 pezzi

Składniki

  • di semi di zucca al naturale
    90 g
  • di Parmigiano Reggiano stagionato (almeno 36 mesi), a pezzi (2-3 cm)
    90 g
    90 g di pecorino, stagionato (almeno 36 mesi), a pezzi (2-3 cm)
  • di latte
    300 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    10 g
  • di zucchero
    5 g
  • di burro morbido, a tocchetti
    50 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    500 g
  • di sale
    10 g
  • uovo sbattuto
    1
  • di sale grosso
    2 cucchiai
  • di semi di cumino
    2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 102.5 kcal / 428.7 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 667.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...