Bar et fenouils caramélisés

Bar et fenouils caramélisés

5.0 3 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'étoile de badiane
    5 gousses
  • de piment séché en flocons
    1 c. à café
  • de romarin frais
    6 brins
  • de gros sel
    2000 g
  • d'eau
    200 g
  • de citrons jaunes non traités (1 citron coupé en rondelles (5 mm) et ½ citron, zeste et jus)
    1 ½
  • bars entiers, vidés et nettoyés (max. 38 cm de long, env. 900 g au total)
    2
  • de moutarde
    5 g
  • de sel
    ¾ c. à café
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de bulbe de fenouil paré et coupé en quartiers (env. 3-4 cm)
    400 g
  • de vinaigre blanc
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1260 kcal / 5271.8 kJ
Białko 210.4 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Sód 2244.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...