Urządzenia i Akcesoria
Dip artichaut-mascarpone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
200 g d'artichauts à l'huile
-
100 g de mascarpone
-
70 g de tomate coupée en quatre
-
3 pincées de sel
-
3 pincées de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4.3 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
633.8 kJ /
151.7 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
343.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tartinade au thon à l'avocat
10 min
Tapenades variées
10 min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2 godz. 15 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 godz. 40 min
Tartinade aux champignons
30 min
Tartinade menthe, feta et grenade
25 min
Tartinable aux radis et curry breton
20 min
Houmous de courgette
10 min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10 min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2 godz. 15 min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1 godz. 10 min
Crème à tartiner fromage frais-radis
5 min