Dip artichaut-mascarpone

Dip artichaut-mascarpone

4.3 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • 200 g d'artichauts à l'huile
  • 100 g de mascarpone
  • 70 g de tomate coupée en quatre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 4.3 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 633.8 kJ / 151.7 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 343.8 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...