
Urządzenia i Akcesoria
Dip artichaut-mascarpone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
d'artichauts à l'huile200 g
-
de mascarpone100 g
-
de tomate coupée en quatre70 g
-
de sel3 pincées
-
de poivre moulu3 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
151.7 kcal /
633.8 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
3.2 g
Błonnik
343.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
4.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja