Dip artichaut-mascarpone

Dip artichaut-mascarpone

4.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • d'artichauts à l'huile
    200 g
  • de mascarpone
    100 g
  • de tomate coupée en quatre
    70 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 151.7 kcal / 633.8 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 343.8 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 4.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...