Risotto de printemps au bouillon d'épluchures

Risotto de printemps au bouillon d'épluchures

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

Le bouillon
  • d'oignon coupé en deux
    70 g
  • d'épluchures d'asperge
    1 botte
  • de petits pois frais les cosses seulement
    100 g
  • artichaut les feuilles seulement
    1
  • de fanes de carotte
    ½ botte
  • d'eau
    1500 g
  • du sel
  • du poivre moulu
Le risotto
  • oignon coupé en deux
    1
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de riz spécial risotto, type arborio
    225 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de vin blanc
    45 g
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 335 kcal / 1402 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...