Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 80 g di acqua
- 2 - 3 pizzichi di sale
- ¼ cucchiaino di aceto di mele
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
Ripieno di funghi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
350
g di funghi freschi (es. porcini, finferli, porcini...), a fette
lub 350 g di funghi champignon, a fette - ¼ di cucchiaino di sale
- 100 g di spinaci freschi
- 25 g di burro, a pezzi
-
50 - 60
g di Feta, sbriciolata
lub 50 - 60 g di mozzarella, tritata - 3 - 4 pizzichi di fiocchi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 179.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 Min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1j
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1j 25 menit
Quiche ai funghi e Fontina
1j 30 menit
Torta salata porri e bietole
1j 30 menit
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Torta di spinaci greca
1j 20 menit
Torta salata ai funghi
1j 30 menit
Quiche di spinaci e speck
2j
Torta salata radicchio e robiola
2j 30 menit
Quiche alle cipolle
1j 30 menit
Quiche radicchio e speck
2j 30 menit