Insalata greca tiepida in vasocottura

Insalata greca tiepida in vasocottura

4.9 76 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 vasetti

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 60 g di pane integrale o ai cereali a tocchetti
  • 120 g di pomodori a tocchetti (2-3 cm)
  • 20 g di olive taggiasche denocciolate
  • 120 g di Feta (formaggio greco) a tocchetti
  • 4 pizzichi di origano secco
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vasetto

Białko 6.3 g
Kalorie 1104 kJ / 264 kcal
Tłuszcz 21.9 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 10.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...