Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pomodorini confit
- 320 g di pomodorini ciliegia a metà e senza semi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di zucchero di canna grezzo
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale integrale
Terminare la preparazione
- 150 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255.1 kJ / 300 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 29.3 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1hod. 10min
Insalata di cavolo messicana
15min
Quiche asparagi e bacon
1h 45 min
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1h
Momo
2hod.
Insalata di verdure con salsa agli anacardi (vegan)
2hod. 45min
Crostata di verdure provenzale
1h 20 min
Quiche porri e prosciutto
1h 45 min
Lasagne valtellinesi
2hod.
Empanadas funghi e peperoni (vegan)
1h 20 min
Crumble alle fragole
40min
Quiche ai pomodorini
1h