Rabaton

Rabaton

4.6 44 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 400 g di bietole fresche, le foglie
    400 g di spinaci freschi in foglia
  • 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
  • 2 uova
  • 60 g di pangrattato
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • farina tipo 00 q.b.
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 80 g di burro a pezzi
  • 4 foglie di salvia fresca lavate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 885.2 mg
Białko 28.3 g
Kalorie 2104.7 kJ / 502.7 kcal
Tłuszcz 35.8 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 21.4 g
Węglowodany 18.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...