Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano

Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano

4.1 77 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Gnocchi di pane alla barbabietola
  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    50 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    2 rametti
  • di pane raffermo a pezzi
    100 g
  • di barbabietole rosse cotte a pezzi
    110 g
  • uova medie
    2
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di acqua
    500 g
Crema allo zafferano
  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di panna di soia
    200 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di sale integrale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 367 kcal / 1534 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 24.2 g
Węglowodany 22.6 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Sód 0.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...