Urządzenia i Akcesoria
Tandoori chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Tandoori paste
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
black cardamom pods6
-
whole cloves10
-
Kashmiri chilli powder2 tbsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
sea salt1 tbsp
-
brown sugar60 g
-
tomato paste (see Tips)120 g
-
garlic cloves120 g
-
fresh ginger cut into pieces80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve200 g
Tandoori chicken
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)800 g
-
lemon juice only½
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
Greek yoghurt (see Tips)200 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh mint leaves to garnish
-
lemon wedges, to serve
-
chutney of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
688.3 mg
Białko
27 g
Kalorie
1513.6 kJ /
360.4 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken korma with cashews
30 min
Chicken and refried bean burrito
45 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Biryani-style rice
1 godz. 5 min
Korean fried chicken
4 godz.
Indian kofta curry with broccoli rice
50 min
Tandoori chicken
45 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
1 godz. 30 min
Ghee Roasted Chicken
1 godz. 15 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 godz. 50 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min