
Urządzenia i Akcesoria
Tandoori chicken pizza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 slices
Składniki
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour350 g
-
fine semolina150 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
tandoori paste (see Tips)40 g
-
tomato paste (see Tips)60 g
-
mozzarella sliced or paneer, cut into small pieces150 g
-
cooked tandoori chicken pieces (see Tips)250 g
-
coarse semolina to dust
-
red onion sliced½
-
cucumber raita to serve
-
long red chilli sliced, to serve
-
fresh coriander leaves only, to serve
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
132.5 kcal /
554.2 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
17.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
217.1 mg