
Urządzenia i Akcesoria
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 27 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Curry spice mix
-
ground ginger1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole cloves5
-
coriander seeds1 tbsp
-
caraway seeds1 tbsp
-
cardamom pods1 tsp
-
cinnamon quill1
-
cumin seeds1 tsp
-
fenugreek½ tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
whole black peppercorns1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
fresh curry leaves (approx. 20 leaves)5 g
Chicken filling
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves6
-
vegetable oil80 g
-
sea salt1 tsp
-
canned diced tomatoes400 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into strips (approx. 3 cm)800 g
-
canned coconut cream670 g
Assembly
-
puff pastry (see Tips)600 g
-
egg lightly beaten1
-
sesame seeds black and white, to sprinkle
-
plain flour to dust
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1146.7 kcal /
4797.8 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
84.5 g
Węglowodany
59.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
49.6 g
Sód
608 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 godz. 5 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 godz.
Spiced lamb pie
40 min
Cornish pasties
2 godz.
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Apricot Chicken
35 min