Urządzenia i Akcesoria
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 27 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Curry spice mix
-
ground ginger1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole cloves5
-
coriander seeds1 tbsp
-
caraway seeds1 tbsp
-
cardamom pods1 tsp
-
cinnamon quill1
-
cumin seeds1 tsp
-
fenugreek½ tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
whole black peppercorns1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
fresh curry leaves (approx. 20 leaves)5 g
Chicken filling
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves6
-
vegetable oil80 g
-
sea salt1 tsp
-
canned diced tomatoes400 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into strips (approx. 3 cm)800 g
-
canned coconut cream670 g
Assembly
-
puff pastry (see Tips)600 g
-
egg lightly beaten1
-
sesame seeds black and white, to sprinkle
-
plain flour to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
608 mg
Białko
40 g
Kalorie
4797.8 kJ /
1146.7 kcal
Tłuszcz
84.5 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
49.6 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional sausage rolls
50 min
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 godz. 5 min
Rustic beef tarts
1 godz.
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Mini chicken pies
1 godz. 20 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Turmeric lime chicken skewers
1 godz. 30 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Spiced lamb pie
40 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Chiang Mai noodles
25 min