Urządzenia i Akcesoria
Chicken korma with cashews
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
ghee (see Tips)30 g
-
dried bay leaves2
-
whole cloves2
-
brown onion cut into wedges (4 cm)125 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices25 g
-
garlic cloves3
-
roasted cashews unsalted50 g
-
fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred, plus extra cut into slices to garnish (optional)½ - 1
-
sea salt½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato paste25 g
-
Korma spice blend (see Tips)20 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
natural yoghurt60 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)400 g
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
406.2 mg
Białko
23.9 g
Kalorie
1853.1 kJ /
441.2 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb korma
4hod.
Murgh makhani (Butter chicken)
1hod. 15min.
Korma spice blend
5min.
Tandoori paste
5min.
Tandoori chicken
45min.
Chicken tikka masala
1hod. 10min.
Bhuna gosht
1hod. 20min.
Cape Malay Chicken Curry
1hod.
Murgh makhani (Butter chicken)
1hod. 15min.
Chiang Mai noodles
25min.
Chicken korma
45min.
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min.