Salmone sottovuoto al mojto

Salmone sottovuoto al mojto

4.3 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
2 porzioni

Składniki

  • ½ lime la scorza (senza la parte bianca)
  • 1 rametto di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
  • 5 g di zucchero grezzo di canna
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di Rum bianco
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 2 filetto di salmone fresco (130 g circa cad.)
  • 1450 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24 g
Kalorie 1288 kJ / 308 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...