Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

3.5 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di lonza di maiale in bocconcini (3 cm circa)
  • farina tipo 00 q.b.
  • 150 g cipolla in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 8 g di sale
  • 330 g di acqua
  • 15 g di amido di mais (maizena)
  • 1 rametto di rosmarino fresco intero
  • 1 rametto di timo fresco intero
  • 15 g di miele
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di peperoncino rosso piccante (opcjonalnie)
  • 200 g di mele Morgenduft o Fuji, sbucciate e a pezzi (2-3 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 88 mg
Białko 36.4 g
Kalorie 1618.4 kJ / 386.8 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 11.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...