Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema di nocciole e funghi
- 80 g di acqua
- 300 g di funghi freschi, puliti e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di amido di mais
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di nocciole sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- fette di pane casereccio, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5255 kJ / 1256 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 118.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 136.5 g
- Błonnik
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5h 10 min
Girelle con pesto di noci
50min
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1j 10 menit
Mini cheesecake salate al basilico
3óra 30p
Crema spalmabile al tonno
15 min.
Mousse alla vaniglia con granella di pistacchi
45 min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15 min.
Crema spalmabile al salmone
10 min.
Tartine tonno e ceci
30 min.
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1óra 15p