Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema di nocciole e funghi
- 80 g di acqua
- 300 g di funghi freschi, puliti e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di amido di mais
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di nocciole sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- fette di pane casereccio, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5255 kJ / 1256 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 118.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 136.5 g
- Błonnik
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aperitivo alla fragola (TM6)
15min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1 Std. 15 Min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 min
Aperitivo all'arancia e zenzero
10min
Crema dessert alla birra
2 godz. 15 min
Meringata al cioccolato
9sa 25 dk
Pappa al pomodoro con verdurine
1h 30min
Mojito analcolico (TM6)
10min
Tris di salse per aperitivo
30 min
Tartine tonno e ceci
30 min
Crema yogurt, mascarpone e limone (TM6)
10min
Peposo toscano
1h 30min