Ghirlanda di pan brioche al farro

Ghirlanda di pan brioche al farro

3.9 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
1 Ricetta completa

Składniki

Starter
  • 25 g di farina di farro
  • 125 g di latte intero
Ghirlanda
  • 500 g di farina di farro + q.b.
  • 5 g di sale
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 245 g di latte intero freddo
  • 50 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
  • 70 g di zucchero grezzo di canna
    70 g di zucchero
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 1 uovo sbattuto
  • mandorle a lamelle a piacere
  • granella di zucchero a piacere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Białko 90 g
Kalorie 12247 kJ / 2927 kcal
Tłuszcz 78 g
Błonnik 23 g
Węglowodany 450 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...