
Urządzenia i Akcesoria
Torta di pere e limoni canditi (TM6)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
8 fette
Składniki
Preparazione
-
di limoni Ø 4-6 cm (in caso contrario, tagliare a metà in senso verticale)200 - 250 g
-
di pere sbucciate, a metà, senza torsolo e irrorate con succo di limone600 g
Limone candito e sciroppo di limone
-
di zucchero300 g
-
di acqua1030 g
-
di aceto1 cucchiaio
Torta di pere
-
uova3
-
di sale2 pizzichi
-
di zucchero50 g
-
di scorza di limone tritata1 cucchiaino
-
di burro60 g
-
di farina tipo 00120 g
-
di lievito in polvere per dolci1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
355.1 kcal /
1485.7 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
8.1 g
Węglowodany
69.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Sód
115.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Affettatutto Bimby®
79 Przepisów
Włochy
Włochy