Caramelle toffee alle mandorle

Caramelle toffee alle mandorle

4.2 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
28 pezzi

Składniki

  • 200 g zucchero
  • 150 g di burro, salato o non salato freddo, a pezzi
  • 100 g di panna, qualsiasi tipo
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco (vedere consigli)
  • 1 cucchiaino sale
  • 30 g di granella di mandorle
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaio di aceto

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 0 g
Kalorie 360 kJ / 86 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...