Urządzenia i Akcesoria
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pezzi
Składniki
Curd al limone
-
2 limoni preferibilmente biologici
-
160 g zucchero
-
90 g di burro di cocco
-
2 uova
-
1000 g di acqua
Pasta frolla
-
150 g di farina di cocco
-
50 g zucchero
-
90 g di burro di cocco
-
150 g di farina tipo 1
-
2 uova
-
1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
-
lime la scorza a listarelle
-
meringhe a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
88.7 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1305.7 kJ /
312.1 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La dolcezza delle donne
9 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Girelle al Rum e arancia
7 godz. 30 min
Treccia alle mandorle e cioccolato
5 godz. 30 min
Latte condensato
1 godz.
Mandorle sabbiate
1 godz.
Caramello salato
1 godz.
Fudge alle arachidi salate
2 godz. 30 min
Crema pasticcera sottovuoto
1 godz.
Cantuccini da regalare (TM6)
1 godz.
Pinsa romana
5 godz.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Crema Bimby ® (TM6)
45 min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.