Urządzenia i Akcesoria
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pezzi
Składniki
Curd al limone
-
2 limoni preferibilmente biologici
-
160 g zucchero
-
90 g di burro di cocco
-
2 uova
-
1000 g di acqua
Pasta frolla
-
150 g di farina di cocco
-
50 g zucchero
-
90 g di burro di cocco
-
150 g di farina tipo 1
-
2 uova
-
1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
-
lime la scorza a listarelle
-
meringhe a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
88.7 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1305.7 kJ /
312.1 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La dolcezza delle donne
9 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Chutney di cipolle caramellate
24 godz.
Tartufini rum e cannella
45 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3 godz.
Panna cotta con coulis di albicocche
6 godz. 15 min
Colomba
9 godz.
Tortine al limone e rosmarino
1 godz. 30 min
Latte condensato
1 godz.
Mandorle sabbiate
1 godz.
Caramello salato
1 godz.
Torta ubriaca al vino rosso
2 godz.
Crema Bimby ® (TM6)
45 min