Pane semintegrale a lievitazione naturale

Pane semintegrale a lievitazione naturale

3.0 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

Li.co.li.
  • di farina di forza W330
    80 g
  • di acqua minerale naturale
    80 g
  • di yogurt naturale bianco, non zuccherato
    10 g
  • di acqua
    1250 g
  • di succo di limone
    30 g
Impasto del pane
  • di acqua minerale naturale
    260 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di farina integrale
    150 g
  • di sale
    5 g
  • di acqua
    1250 g
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 228.6 kcal / 956.5 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 46.7 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 242.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...