Pane semintegrale a lievitazione naturale

Pane semintegrale a lievitazione naturale

3.0 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

Li.co.li.
  • 80 g di farina di forza W330
  • 80 g di acqua minerale naturale
  • 10 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Impasto del pane
  • 260 g di acqua minerale naturale
  • 300 g di farina tipo 00
  • 150 g di farina integrale
  • 5 g di sale
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 242.5 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 956.5 kJ / 228.6 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 46.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...