
Urządzenia i Akcesoria
Pane semintegrale a lievitazione naturale
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
Li.co.li.
-
di farina di forza W33080 g
-
di acqua minerale naturale80 g
-
di yogurt naturale bianco, non zuccherato10 g
-
di acqua1250 g
-
di succo di limone30 g
Impasto del pane
-
di acqua minerale naturale260 g
-
di farina tipo 00300 g
-
di farina integrale150 g
-
di sale5 g
-
di acqua1250 g
-
di succo di limone30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
228.6 kcal /
956.5 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
46.7 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
242.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy