Panini della Val Venosta

Panini della Val Venosta

4.1 9 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
10 pezzi

Składniki

Lievitino
  • di acqua
    90 g
  • di lievito madre di segale
    5 g
    2 g di lievito di birra fresco
  • di farina di segale
    60 g
Starter alle spezie
  • di semi di finocchio
    ½ cucchiaino
  • di semi di cumino
    ¼ di cucchiaino
  • di acqua tiepida
    60 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di pangrattato
    20 g
  • di farina di segale
    20 g
Pane
  • di acqua (di cui 260 g fredda)
    1760 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    10 g
  • di farina di segale + q.b.
    100 g
  • di farina tipo 0
    260 g
  • di sale
    10 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 166 kcal / 683 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...