Urządzenia i Akcesoria
Chilli con carne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porties
Składniki
-
olijfolie30 g
-
ui gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
gemalen komijn½ tl
-
rode paprika in stukken250 g
-
½ tl chillipoeder, volgens smaakverse groene chilipeper (zie tips)1
-
rundergehakt450 g
-
tomaten uit blik (hele) of vers300 g
-
zout1 tl
-
rode chilisaus1 tl
-
kidneybonen, uit blik afgegoten400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
27 g
Kalorie
1452 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
10.9 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Brak ocen
Hornazo
Brak ocen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Vier kazen flatbread om te delen
40 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
All-in-one kip cacciatore
2 godz. 45 min
Chili non Carne
1 godz.
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min