Urządzenia i Akcesoria
Chilli con carne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porties
Składniki
-
olijfolie30 g
-
ui gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
gemalen komijn½ tl
-
rode paprika in stukken250 g
-
½ tl chillipoeder, volgens smaakverse groene chilipeper (zie tips)1
-
rundergehakt450 g
-
tomaten uit blik (hele) of vers300 g
-
zout1 tl
-
rode chilisaus1 tl
-
kidneybonen, uit blik afgegoten400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
27 g
Kalorie
1452 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
10.9 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Worst met erwtenrisotto
30 min
Kip garam masala
50 min
Hong Kong rijst met worst
55 min
Cottage pie
1 godz. 10 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Chili non Carne
1 godz.
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 godz. 20 min
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min