Urządzenia i Akcesoria
Pompoenrisotto met spek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren40 g
-
water1220 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)300 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
fijn zout½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
-
sjalotten30 g
-
spek plakken, in dunne stukken100 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
fijn zout naar believen
-
60 g verse groene erwtenbevroren doperwten60 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
10.2 g
Kalorie
1452 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Voordeel menu's
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Rabarber, gember en citroen risotto
Nessuna valutazione
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nessuna valutazione
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Zalm en venkel risotto
25min
Risotto bolognese
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min