Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g diepgevroren doperwtjes
lub 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1452 kJ / 345 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 dk
Spinazierisotto met asperges
40 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Appel-notenbrood
1 godz. 25 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nessuna valutazione
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Brownies van zoete aardappel
1h
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 dk
Moussaka met linzen
2h 20min
Worst met erwtenrisotto
30 dk
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min