Pompoenrisotto met spek
TM31 TM5 TM6

Pompoenrisotto met spek

4.0 (21 ocen)

Składniki

  • 40 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
  • 1220 g water
  • 300 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
  • 1 el extra vergine olijfolie
  • ½ - 1 tl fijn zout
  • 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
  • 30 g sjalotten
  • 100 g spek plakken, in dunne stukken
  • 40 g boter
  • 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
  • 60 g droge witte wijn
  • 1 el groentebouillonpasta
    lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • fijn zout naar believen
  • 60 g diepgevroren doperwtjes
    lub 60 g verse groene erwten
  • verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1452 kJ / 345 kcal
Białko
10.2 g
Węglowodany
47.2 g
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy