Urządzenia i Akcesoria
Kikkererwtensoep met spinazie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porties
Składniki
-
verse spinaziebladeren roughly chopped as needed300 g
-
gedroogde kikkererwten100 g
-
water800 g
-
zout1 tl
-
uien cut in pieces (3 cm)200 g
-
olijfolie30 g
-
wortelen cut in pieces (3 cm)250 g
-
teentjes knoflook3
-
rapen (opcjonalnie) cut in pieces (3 cm)100 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4 g
Kalorie
408 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hongaarse champignonsoep
30 min
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Chilli con carne
35 min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 godz. 15 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Borscht
50 min
Chili non Carne
1 godz.
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min