Wersje kompatybilne
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
lub 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
lub 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 65.6 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Balletjes in Spaanse saus
55min
Paella met kidneybonen
55min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Rijstsalade
1h
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Gnocchi Tricolore
35 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15 min
Kip met warme aardappelsalade
55min