Urządzenia i Akcesoria
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm)tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
12.7 g
Kalorie
1590 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starterskit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Paksoi en ham rijst
40 min
Groentensaus voor pasta
40 min
Vruchtenroomijs
5 min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 godz.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Frambozen - limoensorbet
Brak ocen
Salade met kip en spelt
1 godz. 15 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Pastasalade met groenten
1 godz.
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min
Romige tomatensoep
25 min