
Urządzenia i Akcesoria
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
380 kcal /
1590 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
65.6 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Starterskit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks