Urządzenia i Akcesoria
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm)tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
12.7 g
Kalorie
1590 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starterskit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Miso carbonara udon noedels
25 min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Brak ocen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Rucola taart
Brak ocen
Vegetarisch Medaillons
Brak ocen
Pasta met prei en ajvar
30 min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Huzarensalade
25 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min