Wersje kompatybilne
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
lub 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
lub 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 65.6 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Groentensoep
35 min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10 min
Penne met mosselen
1h 5min
Matzeballen
Brak ocen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Brak ocen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Brak ocen
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Knoflook en uien glaceren
Brak ocen
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min