Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 150 g venkelknol, in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risotto rijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
lub 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 30 g boter, in stukken
- 1 el verse dille, gehakt, als garnering
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Viscurry
35 min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Risotto bolognese
45 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min