Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 150 g venkelknol, in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risotto rijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
lub 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 30 g boter, in stukken
- 1 el verse dille, gehakt, als garnering
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Pompoenrisotto met spek
25min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Spinazierisotto met asperges
40min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Lasagnerolletjes
Keine Bewertungen
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Snelle kaassoufflés
45min
Worst met erwtenrisotto
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min