Urządzenia i Akcesoria
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
10 stuks
Składniki
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
14.5 g
Kalorie
1057 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kinderen in de keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake (ongebakken)
5 godz. 30 min
Glazuur
5 min
Spaghetti carbonara
40 min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 godz.
Sojamelk en gestoomde broodjes
Brak ocen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Brak ocen
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Suikerpasta
1 godz. 10 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Mexicaanse dip in laagjes
25 min