Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pannenkoeken beslag
- 250 g bloem
- 500 g melk
- 15 g olijfolie
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout
- 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en uitgeknepen
- g olijfolie, plus extra om te bakken
Vulling
- 200 g middelharde kaas, in stukken (bv. Cheddar)
- 180 g gekookte ham, in stukken (3 cm)
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1057 kJ / 253 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 22.3 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gembersoep met rode paprika
50 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Lichtblauw gekleurde eieren
Brak ocen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Brak ocen
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Risotto bolognese
45 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Tandoori kip wraps
50 min