Urządzenia i Akcesoria
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
10 stuks
Składniki
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
14.5 g
Kalorie
1057 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kinderen in de keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mediterrane groentepasta
Brak ocen
Vegetarische pizza
Brak ocen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Carnaval maskers
1 godz. 45 min
Cottage pie
1 godz. 10 min
Gevulde groenten
1 godz. 20 min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 godz. 20 min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 godz. 20 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Brak ocen
Veenbessen-chocolade cakemix
Brak ocen
Groenteflan
1 godz. 35 min
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min