Urządzenia i Akcesoria
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porties
Składniki
Ricotta gevulde kippenborst
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
verse bladpeterselie15 g
-
verse munt15 g
-
citroenzeste1 el
-
ricotta koud200 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 tl
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend6
Tomatenrisotto
-
sjalot1
-
teentje knoflook1
-
verse bladpeterselie15 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst300 g
-
rijpe tomaat in 4 gesneden200 g
-
droge witte wijn60 g
-
water500 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
boter30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
52 g
Kalorie
2392 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekkere kip
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pompoenrisotto met spek
25 min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Risotto bolognese
45 min
Viscurry
35 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 godz. 10 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Worst met erwtenrisotto
30 min