Wersje kompatybilne
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ricotta gevulde kippenborst
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 15 g verse bladpeterselie
- 15 g verse munt
- 1 el citroenzeste
- 200 g ricotta, koud
- 1 tl zout
- 1 tl vers gemalen peper
- 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend
Tomatenrisotto
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 15 g verse bladpeterselie
- 40 g olijfolie
- 300 g risotto rijst
- 200 g rijpe tomaat, in 4 gesneden
- 60 g droge witte wijn
- 500 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 20 g tomatenpuree
- 30 g boter
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2392 kJ / 569 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pompoenrisotto met spek
25 分钟
Worst met erwtenrisotto
30 分钟
Zalm en venkel risotto
25 分钟
Risotto met Parmezaanse kaas
30 分钟
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Hartige taart met savooiekool
1小时 30 分钟
Bieslook en gerookte ham muffins
45 分钟
Zalm in korst met citroen risotto
45 分钟
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 分钟
Risotto bolognese
45 分钟
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min