Wersje kompatybilne
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gehaktballen
- 80 g brood, dag oud
- ½ ui
- 4 takjes bladpeterselie, vers, alleen de blaadjes
- 1 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 20 g olijfolie
- 500 g rundvlees biefstuk, in stukken (4 cm) en licht bevroren
- 1 ei
- 20 g melk
- ½ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- olijfolie om te bakken
Witte wijnsaus met champignons
- 60 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm)
- 60 g droge witte wijn
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot (ong. 30 g)
- 40 g boter
- 200 g verse champignons, in dunne schijfjes
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 200 g room
- 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2238 kJ / 532 kcal
- Białko
- 36.2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 39.3 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Omelet met gehakt
1h 10 min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Kalkoenburgers
1h 25min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Steak Stroganoff
45min