Urządzenia i Akcesoria
Worst met erwtenrisotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
olijfolie30 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst200 g
-
spekblokjes150 g
-
tomatenpuree10 g
-
witte wijn50 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 el
-
water850 g
-
diepgevroren doperwtjes ontdooid150 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3.8 g
Kalorie
410 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starterskit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Risotto bolognese
45 min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Spaanse risotto
40 min
Pompoenrisotto met spek
25 min