Urządzenia i Akcesoria
Worst met erwtenrisotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
olijfolie30 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst200 g
-
spekblokjes150 g
-
tomatenpuree10 g
-
witte wijn50 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 el
-
water850 g
-
diepgevroren doperwtjes ontdooid150 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3.8 g
Kalorie
410 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starterskit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Chilli con carne
35 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Vislasagne met courgette
1 Std.
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Alpengratin
50 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.