Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 takjes rozemarijn, vers, alleen de blaadjes
- 3 takjes tijm, verse, alleen de blaadjes
- 5 bladeren salie, vers
- 150 g uien, gehalveerd (1 ui)
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 70 g spek plakken, in stukken (3 cm)
- 750 g lamsstoofvlees, ontbeend, in stukken
- ¼ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, plus extra naar believen
- 2 wortelen, in schijfjes (1-2 cm)
- 2 selderstengels, in schijfjes (1-2 cm)
-
2
el bouillon pasta (vlees of groenten)
lub 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l) (vlees of groenten) - 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 200 g droge witte wijn
- 100 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Białko
- 44.3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 42.5 g
- Błonnik
- 3.925 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Brak ocen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Brak ocen
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Japanse kip curry
55 Min