Urządzenia i Akcesoria
Żelki cytrynowo-imbirowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
35 sztuk
Składniki
-
10 - 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
-
200 g wody
-
25 g żelatyny w proszku
-
60 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
100 g miodu, płynnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
0.5 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
51 kJ /
12 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Napój z orzechów laskowych
10min
Kulki witalności
25min
Orzeszki ziemne w karmelu
1h 30min
Żelki domowe
3h 10min
Ciasteczka dyniowo-imbirowe
2h
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2h 30min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1h 10min
Kulki z amarantusa i kakao
1h 20min
Kisiel cytrynowy
10min
Żelki owocowe
25h 10min
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30min
Thermomoc – napój wzmacniający odporność
10min