Żelki cytrynowo-imbirowe
TM5 TM6

Żelki cytrynowo-imbirowe

4.4 (479 ocen)

Składniki

  • 10 - 20 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
  • 200 g wody
  • 25 g żelatyny w proszku
  • 60 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 100 g miodu, płynnego

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
51 kJ / 12 kcal
Białko
0.6 g
Węglowodany
2.4 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0 g
Sód
0.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy