Żelki cytrynowo-imbirowe

Żelki cytrynowo-imbirowe

4.4 495 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
35 sztuk

Składniki

  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    10 - 20 g
  • wody
    200 g
  • żelatyny w proszku
    25 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    60 g
  • miodu, płynnego
    100 g

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 12 kcal / 51 kJ
Białko 0.6 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 2.4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...