Varkensfricandeau met mosterdsaus

Varkensfricandeau met mosterdsaus

4.0 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porties

Składniki

  • varkensfricandeau in plakken (1 cm)
    450 g
  • verse champignons in plakken
    100 g
  • witte droge vermout
    75 g
    75 g Madeira-wijn
  • melk
    100 g
  • ui gehalveerd
    60 g
  • teentje knoflook (opcjonalnie)
    1
  • graanmosterd
    2 tl
  • pikante mosterd
    1 tl
  • kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
    1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper volgens smaak
    1 snuifje
  • crème fraîche
    2 el
    2 el room
  • maïszetmeel
    1 volle el
  • verse peterselie om te garneren
    2 - 3 takjes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 28 g
Kalorie 961 kJ / 230 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...