Urządzenia i Akcesoria
Varkenshaasje met mosterdsaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
lente-uitjes in stukken180 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
witte wijn50 g
-
vloeibare rundsbouillon100 g
-
graanmosterd1 el
-
varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)700 - 800 g
-
fijn zout naar believen2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
26.9 g
Kalorie
1133 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
16.65 g
Błonnik
0.65 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekker en licht
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Groene pepersaus
20 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kip met romige groenten saus
50 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Alpengratin
50 min
Gehaktbrood
1 godz. 20 min
Kipfilets pizzaiola
55 min