Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g lente-uitjes, in stukken
- 60 g extra vergine olijfolie
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 50 g witte wijn
- 100 g vloeibare rundsbouillon
- 1 el graanmosterd
- 700 - 800 g varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)
- 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 16.65 g
- Błonnik
- 0.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bloemkool met kaas
55min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Kipfilets pizzaiola
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Bechamelsaus
15 min
Groene pepersaus
20 min