Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g lente-uitjes, in stukken
- 60 g extra vergine olijfolie
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 50 g witte wijn
- 100 g vloeibare rundsbouillon
- 1 el graanmosterd
- 700 - 800 g varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)
- 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 16.65 g
- Błonnik
- 0.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Groene pepersaus
20 min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10 min
Bechamelsaus
15 min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min