Urządzenia i Akcesoria
Varkenshaasje met mosterdsaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
lente-uitjes in stukken180 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
witte wijn50 g
-
vloeibare rundsbouillon100 g
-
graanmosterd1 el
-
varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)700 - 800 g
-
fijn zout naar believen2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
26.9 g
Kalorie
1133 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
16.65 g
Błonnik
0.65 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekker en licht
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Steak au Poivre
20 min
Kip met romige groenten saus
50 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.