Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gevulde paprika's met rijst
- 70 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (opcjonalnie)
- 300 g rundergehakt
- 2 sneetjes brood, wit, in stukken
- 20 g mosterd
- ½ tl zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 ei
- 4 paprika's, rood, groen of geel
- 1200 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
lub 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 250 g voorgekookte rijst
Tomatensaus
- 40 g boter, in stukken
- 40 g bloem
- 500 g tomatenblokjes
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 tl suiker
- 1 tl citroensap
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2712 kJ / 648 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 8.3 g
Alternatywne przepisy
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1hod. 30min
Koolstoofpot met kalkoen
Brak ocen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Brak ocen
Halloween-worstvingers
1 Std.
Gehaktbrood
1h 20min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min