Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
lub 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (opcjonalnie)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 3.4 g
Alternatywne przepisy
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Koffiedessert
15min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Zalm met venkel
40min
Kabeljauw met citrusboter
50min