Urządzenia i Akcesoria
Steak Stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
olijfolie30 g
-
uien in vier gesneden120 g
-
teentjes knoflook2
-
runderlende in reepjes (ong. 7 x 1,5 cm)700 g
-
tomatenpuree10 g
-
verse champignons in schijfjes300 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
room, min. 30% vet200 g
-
peterselie grof gehakt, als garnituur8 - 10 takjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pauzehapjes
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pastasalade met forel en groenten
Brak ocen
Mediterrane kippenpastei
50 min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Kip in perziksaus
40 min
Krokante olijven
1 godz. 30 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 godz. 15 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min