Urządzenia i Akcesoria
Kip met romige groenten saus
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
water600 g
-
wortelen in stukken gesneden130 g
-
bleekselderij in stukken gesneden60 g
-
50 g verse peterselieselderij bladeren60 g
-
1 kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)600 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak¼ tl
-
verse champignons in plakjes gesneden150 g
-
meel40 g
-
room100 g
-
Worcestershire saus (opcjonalnie)1 tl
-
citroensap1 tl
-
ongezouten boter in stukken gesneden60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
39 g
Kalorie
1693 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min
Snelle kaassoufflés
45 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 godz.
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Granité van koffie
8 godz. 10 min
Kipfricassee
Brak ocen
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min