Urządzenia i Akcesoria
Kip met romige groenten saus
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
water600 g
-
wortelen in stukken gesneden130 g
-
bleekselderij in stukken gesneden60 g
-
50 g verse peterselieselderij bladeren60 g
-
1 kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)600 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak¼ tl
-
verse champignons in plakjes gesneden150 g
-
meel40 g
-
room100 g
-
Worcestershire saus (opcjonalnie)1 tl
-
citroensap1 tl
-
ongezouten boter in stukken gesneden60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
39 g
Kalorie
1693 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Ninguna valoración
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Pastasalade met forel en groenten
Ninguna valoración
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Varkenshaasje in papillot
1h
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kip met rode paprika
1h 5min