Urządzenia i Akcesoria
Kip in perziksaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
uien gehalveerd (ong. 2 uien)120 g
-
olie20 g
-
kippenborstfilets in hapklare stukken500 g
-
water440 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
currypoeder mild3 - 4 tl
-
perzik, blik (gewicht voor uitlekken)800 g
-
zetmeel15 g
-
verse room100 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼
-
pikante paprikapoeder¼
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
32 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Snel op tafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vissticks met tomatensaus
50 min
Koolstoofpot met kalkoen
40 min
Snelle Thaise kipcurry
40 min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Champignontaart
Brak ocen
Hazelnootbavarois
6 godz. 40 min
Lentetaart met yoghurt
5 godz. 15 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min