Urządzenia i Akcesoria
Kip in perziksaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
uien gehalveerd (ong. 2 uien)120 g
-
olie20 g
-
kippenborstfilets in hapklare stukken500 g
-
water440 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
currypoeder mild3 - 4 tl
-
perzik, blik (gewicht voor uitlekken)800 g
-
zetmeel15 g
-
verse room100 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼
-
pikante paprikapoeder¼
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
32 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Snel op tafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Risotto bolognese
45 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Alpengratin
50 min
Kipfilets pizzaiola
55 min