Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
- 400 g asperges, vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas, geraspt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1736 kJ / 413 kcal
- Białko
- 30.3 g
- Węglowodany
- 29.8 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bloemkool met kaas
55 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Spaanse risotto
40 Min
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Minestrone
45 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min