Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
- 400 g asperges, vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas, geraspt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1736 kJ / 413 kcal
- Białko
- 30.3 g
- Węglowodany
- 29.8 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4sa
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min
Rundvlees Stroganoff
1h
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Azteca taart
1h
Hong Kong rijst met worst
Brak ocen
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Viscurry
35 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Vislasagne met courgette
1h