Vislasagne met asperges en prei
TM6 TM5

Vislasagne met asperges en prei

4.0 (9 ocen)

Składniki

De vulling

  • 70 g sjalot
  • 1 selderstengel, in stukken
  • 20 g olijfolie
  • 300 g water
  • 70 g witte wijn
  • 2 tl zout, volgens smaak
  • 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
  • 400 g asperges, vers of diepgevroren
  • 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
  • 2 takjes verse tijm
  • 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)

De saus

  • 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
  • 60 g bloem
  • 600 g melk
  • 50 g tomatenpuree

De afwerking

  • 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
  • 100 g Gruyère kaas, geraspt

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1736 kJ / 413 kcal
Białko
30.3 g
Węglowodany
29.8 g
Tłuszcz
18.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy