Urządzenia i Akcesoria
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porties
Składniki
-
olijfolie30 g
-
bloem15 g
-
uien in stukken100 g
-
wortelen in stukken200 g
-
teentjes knoflook2
-
mosterd2 el
-
verse tijmblaadjes1 el
-
vastkokende aardappelen geschild, in blokjes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldkippenbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fijn zout naar smaak½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak2 - 3 snuifjes
-
kippenborstfilet ontveld, in blokjes (4 cm)800 g
-
room, min. 30% vet100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
35 g
Kalorie
1419 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Viscurry
35 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.
Alpengratin
50 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Waterzooi van Kip
1 godz.