Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui, in stukken (3 cm)
- 100 g selderij, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
- 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Białko
- 30.4 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bloemkool met kaas
55 dk
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Bessenmix-yoghurt
12h 15 min
Granaatappel Mojito
10 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Kipfricassee
Brak ocen
Kip- en aspergetaartjes
1h 35 min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Champignons of zwammen met look
20min