Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui, in stukken (3 cm)
- 100 g selderij, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
- 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Białko
- 30.4 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champignons of zwammen met look
20min
Alpengratin
50min
Kip in perziksaus
40min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Vanillesuiker
72h
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min