Rundsstoofvlees met aardappelen
TM5 TM6

Rundsstoofvlees met aardappelen

3.4 (9 ocen)

Składniki

  • 30 g meel
  • 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
  • 140 g ui, in stukken (3 cm)
  • 100 g selderij, in stukken (3 cm)
  • ½ teentje knoflook
  • 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
  • 20 g extra vergine olijfolie
  • 40 g boter
  • 100 g droge witte wijn
  • 30 g tomatenpuree
  • 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
  • 2 gedroogde laurierbladeren
  • 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
  • 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
  • 1 afgestreken tl zout
  • 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1259 kJ / 301 kcal
Białko
30.4 g
Węglowodany
20.7 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy