Urządzenia i Akcesoria
Ovenschotel met kip en spek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porties
Składniki
De kip
-
brood, dag oud150 g
-
peterselie15 g
-
kaas, middelhard (bv. Edam)150 g
-
olijfolie30 g
-
teentjes knoflook2
-
kippenborstfilets in stukken (3-4 cm)800 g
-
fijn zout1 tl
-
honing20 g
-
mosterd20 g
De saus en bereiding
-
melk1000 g
-
bloem100 g
-
boter40 g
-
citroen enkel het sap1
-
paprikapoeder1 tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
mosterd1 tl
-
sneetjes spek in stukken200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4.8 g
Kalorie
265 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starterskit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti carbonara
40 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Pekingeend
45 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Risotto bolognese
45 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Alpengratin
50 min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Gehaktbrood
1 godz. 20 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min