Urządzenia i Akcesoria
Kip garam masala
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
Garam masala kruidenmix
-
zwarte peperkorrels2 tl
-
korianderzaad2 el
-
1 el karwijzaadkomijnzaad1 el
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
kruidnagels1 tl
-
gemalen kardemom1 el
-
gemalen kaneel½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
Kip garam masala
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
zure room, 10% vet80 g
-
boter50 g
-
suiker (opcjonalnie)1 tl
-
zout volgens smaak¼ tl
-
kipfilets ontveld, in stukjes (3 cm) gesneden500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
32 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Snelle Thaise kipcurry
40 min
Peren in rode wijn
5 godz.
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Karamel varkensvlees
45 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Indiase groentencurry
50 min