Urządzenia i Akcesoria
Viscurry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
25 g
Kalorie
1490 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min
Waterzooi van Kip
1 godz.