Urządzenia i Akcesoria
Viscurry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
25 g
Kalorie
1490 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Risotto bolognese
45 min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min