Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ui, gehalveerd
- 400 g wortelen, in stukken
- 20 g olie
- 100 g prei, in ringen (1 cm)
- 3 tl currypoeder, mild
- 100 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 500 g witte visfilet, zonder huid, in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1490 kJ / 359 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 4.1 g
Alternatywne przepisy
Vislasagne met courgette
1 godz.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Spaghetti muffins
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Couscous met lam en groenten
50 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.