Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ui, gehalveerd
- 400 g wortelen, in stukken
- 20 g olie
- 100 g prei, in ringen (1 cm)
- 3 tl currypoeder, mild
- 100 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 500 g witte visfilet, zonder huid, in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1490 kJ / 359 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 4.1 g
Alternatywne przepisy
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Geraspte wortelsalade
10 Min
Kipfilets pizzaiola
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min