Tomaat en basilicum kip quiche
TM5 TM6

Tomaat en basilicum kip quiche

4.0 (50 ocen)

Składniki

Deeg

  • 270 g bloem
  • 100 g olijfolie
  • 60 g water
  • 8 - 10 verse basilicumbladeren, naar smaak
  • 1 el citroenzeste
  • ½ tl zout

Vulling

  • 30 g olijfolie
  • 150 g ui, in 4 gesneden
  • 30 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
  • 300 g kippenborst filet, zonder vel, in blokjes (2 cm)
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje vers gemalen peper
  • 250 g cherry tomaten, gehalveerd
  • 200 g room, min. 30% vet
  • 2 eieren
  • 60 g feta kaas
  • 1 snuifje gemalen nootmuskaat
  • 10 verse basilicumbladeren in stukken, als versiering

Wartości odżywcze
na 1 sneetje
Kalorie
1833 kJ / 438 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy