Urządzenia i Akcesoria
Tomaat en basilicum kip quiche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 sneetjes
Składniki
Deeg
-
bloem270 g
-
olijfolie100 g
-
water60 g
-
verse basilicumbladeren naar smaak8 - 10
-
citroenzeste1 el
-
zout½ tl
Vulling
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in blokjes (2 cm)300 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
cherry tomaten gehalveerd250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
eieren2
-
feta kaas60 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
verse basilicumbladeren in stukken, als versiering10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
16 g
Kalorie
1833 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekkere kip
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 godz. 40 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Pastilla met kip
1 godz. 10 min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 godz. 5 min
Preiquiche
1 godz. 45 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Kleverige sesamkip
40 min