Urządzenia i Akcesoria
Tomaat en basilicum kip quiche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 sneetjes
Składniki
Deeg
-
bloem270 g
-
olijfolie100 g
-
water60 g
-
verse basilicumbladeren naar smaak8 - 10
-
citroenzeste1 el
-
zout½ tl
Vulling
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in blokjes (2 cm)300 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
cherry tomaten gehalveerd250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
eieren2
-
feta kaas60 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
verse basilicumbladeren in stukken, als versiering10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
16 g
Kalorie
1833 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekkere kip
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Brak ocen
Enchiladas met rundvlees
30 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Arabische kip met couscous
45 min
Risotto bolognese
45 min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Fideuá van groenten
40 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min