Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 270 g bloem
- 100 g olijfolie
- 60 g water
- 8 - 10 verse basilicumbladeren, naar smaak
- 1 el citroenzeste
- ½ tl zout
Vulling
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 30 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 300 g kippenborst filet, zonder vel, in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 250 g cherry tomaten, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 eieren
- 60 g feta kaas
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 verse basilicumbladeren in stukken, als versiering
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vislasagne met courgette
1 godz.
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Vegetarische bonenburger
1h 20 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Brak ocen
Verse zomerse loempia’s
30 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Groenteflan
1h 35min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Mediterrane kippenpastei
50 min