Wersje kompatybilne
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kip in rode pepersaus
- 6 - 8 kippenboutjes, met vel
- 1 tl zout
- ¼ tl vers gemalen peper
- 180 g rode paprika, zaadjes verwijderd
- 1 teentje knoflook
- 300 g tomaten, gehalveerd
- 30 g olijfolie
Courgette en feta couscous
- 200 g couscous, medium
- 15 g verse bladpeterselie
- 30 g olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 150 g courgette
- 200 g water
-
1
volle el kippenbouillonpasta
lub 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 100 g feta kaas
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Koolstoofpot met kalkoen
Brak ocen
Azteca taart
1 Std.
Aardbeien mille-feuille
5h
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Steak au Poivre
20 min
Zalmsoufflé
1 Std.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min